Kyllä nyt kelpaa, uudet silmälasit netistä

Jees! Meikä on viimeinkin taas täällä ja kirjoittamassa uutta juttua pitkän tauon jälkeen. Mitä pidemmäksi tää tauko venyi, sitä vaikeammalta tuntui taas ajatus tänne kirjoittamisesta. Nyt kuitenkin vain pakotin itseäni pitämällä itseäni niskasta, ja vaikka tää aihe nyt ei oo mikään kaikkein mullistavin, on se parempi kuin olla täysin hiljaa.

Kuten jo jonkin verran kerroin tuossa tulostinmusteita käsittelevässä aiheessa, olen siirtänyt ison osan ostoksistani nykyää nettiin. Silmälasit olivat kuitenkin sellainen aihe, että sitä en ollut vielä uskaltanut, ennen kuin nyt.

Oikeastaan tää lähti liikkeelle siitä, kun puhuttiin just kaverin kanssa pari viikkoa sitten, joka oli uskaltautunut tilaamaan itselleen uudet silmälasit netistä. Kaikki oli hällä mennyt hyvin, ja hän linkkasi mulle parit oppaat ja sivustot. Toinen niistä oli sellainen kuin lasitnetistä.fi ja toinen melkein samalla nimellä kulkeva silmälasitnetistä.fi.

Mulla meni ehkä noin viikko ennen kuin toi ajatus edes sen illan jälkeen tuli taas mieleen, mutta sitten kävin noin kummatkin sivut läpi, ja noista sai kyllä sen kuvan että toi ei olisi niin vaikeaa yhtään kuin olin ajatellut aikaisemmin. Niinpä käytin niiden antamia ohjeita avukseni, ja laitoin tilaukseen silmälasit netistä viikko sitten.

silmälasit netistä

Ja nyt voin kertoa ylpeänä, että uudet lasit ovat jo täällä kotona, ja tarkemmin ottaen jo päässäni tätä kirjoittaessa! Ja on kyllä hyvät, eikä yhtään mitenkään parempia olisi saanut jonkun optikon avulla tai neuvojen kautta. Ja nyt kuitenkin säästin näistä laseista melkein joku 150 € verrattuna siihen että olisin ne sieltä ostanut netin sijasta. Kun ostaa tälläisiä kalliimpia ja parempia laseja, niin vaikutta että noi säästöt ja tarjoukset oli kovempia kuin halpojen lasien kanssa. Varsinkin tietenkin kun ajatellaan absoluuttista hintaa.

Oon siis ollut tosi tyytyväinen tähän ostokseen, ja sen takia ajattelin että voisin rikkoa tän blogihiljaisuudenkin kertomalla vaikka tän tarinan. En nyt viitti alkaa kirjoittaa tähän uudestaan noita ohjeita tai mitä piti tehdä että tossa onnistuu. Käykää vaan kattomassa noi linkkaamani sivut, ja sitä kautta se homma kyllä onnistuu sitten aika helposti. Itekkin seurasin vain noita ohjeita, ja kyllä toimi.

P.S. Koitan kirjoitella jatkossa tänne vähän useammin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *